Veterinärkoll….

En resa till veterinären klämdes in idag. Stoet LINDY HOPP kvalade in i juni. Efter det har hon dragits med besvär av en framkota till och från. Det visade sig vara en lindrig skada och en liten värre skada. Hon kommer säkert bli fräsch igen men det kommer ta tid och hon blir konvalecent nu. JAMESON LEE var med och fick halsen undersökt efter sin bleka insats i torsdags. Det var lite spår av iritation av något, i övrigt ok. Hästen var pigg i jobb i går.
Tvååringarna AXELIA och ZINGO BRICK ska till banan (Mp) för jobb på torsdag. Det blir första gången för båda men dom har tränat bra hemma och närmar sig premielopp.
VILJA HA lite uppåt igen efter dåliga blodvärden. Hon tränas lite försiktigt ännu och inte startaktuell ännu. BAMBI FLASH fortsatt fin. LARITZ CROWN likaså, börjar närma sig banjobb. KILS TITAN ska gå lite skarpare jobb på fredag får vi se var han står. WELLINGTON LEE premielopp inom kort. WIND BEAUTY kom snett på det i fredagstarten. Ser fin ut och anmäls på. E på tisdag annars blir det poänglopp Mp nu på lördag.
lindy hopp
LINDY HOPP (sto 3 år e Mytichal Lindy) får sin debut framflyttad pga av skada.
//MLA 2013-08-06//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.