Sundbyholm på tisdag men inställt på lördag !

SÖNDAG KVÄLL… igen. Treåriga ICEBREAKER D.S. hade inget flyt i sin debut i torsdags i Örebro. Först blev kusken för ivrig och orsakade en tjuvstart. I den giltiga starten blev sen hästen  för ivrig och galopperade varvid han trampade sig och fick sedan inte travet att stämma. XANTHIS EUPHORIA kom på vingel från iskallt läge och blev utan pengar. Hon såg dock fin ut på nytt rekord och håller formen. Tyvärr finns dåligt med passande lopp inom närmaste tiden. På tisdag fyra hästar till Sundbyholm. YOUMAKEOURDAY i kvalet. GODDESS AVENUE i ett sprinterlopp från bakspår. Hon kändes fin i jobb igår. Hoppas hon duger en bit om det stämmer med loppet. ILLIOUNIST vann senast lite överraskande. Tyvärr har det blivit lite långt mellan starterna och helt annan uppgift nu med tillägg. Jagar havrepeng i första hand. DIAZ i uppsamlingen gick ett hyfsat slutvarv senast. Hon kan bättre än raden men möter två skapliga hästar som står 20m efter och det blir nog svårt att vinna.
Till lördagen sen  var en banresa planerad med b l a STAND UP STARSIX (bilden). Det är dock åter ridtävlingar på Sundbyholm fick jag reda på nyss så det får flyttas fram till lördagen därpå. Valacken känns bra i jobb hemma men är trög av sig och behöver sällskap.
Elitloppshelgen på intågande också. Känns som aningen rumphugget i år efter diverse avhopp och så men blir nog sevärt ändå. //MLA 2021-05-23//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.