Platsskräll av Goddess Avenue…

SÖNDAG KVÄLL. Elitloppssöndag. Lite körningar på förmiddagen och har sedan suttit bänkad vid teven trots strålande väder. Ett Elitlopp vill man inte missa. Det blev sevärda lopp även i år. Daniel Redens Don Fanucci Zet blev värdig vinnare till slut. Noterade också fina drivningar/finishkörningar i loppen , även av de utländska gästerna vilket är mycket positivt och som inte varit fallet senaste åren.
Vi startade tre hästar i tisdags. GOODESS AVENUE (bilden) blev 3:a. Hon såg vinstfarlig ut i sista böj men det räckte inte trots en förbättrad avslutning. Bra platsodds blev det för dom som stöttade på toton.  ILLOUNIST och DIAZ galopperade båda bort sig. I kvalet skötte sig treåriga YOUMAKEOURDAY bra.
Kommande vecka på tisdag i Eskilstuna startar vi CONFIRMED. Ett treårigt sto som är rätt kvick i benen  och även om hon kvalade på bra sätt tror jag hon behöver lite lopp. XANTHIS EUPHORIA har bra form men tyvärr dåligt med passande lopp och får gå ut från tillägg. Med följer också treåriga ONELOVEFORCHARITY som ska kvala. Torsdag blir det Örebro. ICEBREAKER D.S. misslyckades i debuten. Känns normal i jobben så han går prova igen. Bakspår nu behöver inte vara fel då han blev ivrig senast. GODDESS AVENUE blir det täta starter för. Nu kommer hon ut i ett kortlopp för ston. Hyfsat läge och kanske kan dyka upp bland de tre igen ?  //MLA 2021-05-30//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.