Trav tisdag !

SÖNDAG KVÄLL. Härligt sommarväder hela helgen. Det har grillats lite med nyinköpt (Jula) grill och idag hanns även med några timmar vid sjön på eftermiddagen. Vi har startat lite; på Sundbyholm i tisdags hade vi treåriga ONELOVEFORCHARITY (bilden) som kvalade in. Han är en fin travare som gick bra efter startgalopp. CONFIRMED blev 5:a i sin debut. Det var maxutdelning mot lite för bra hästar men hon skötte sig bra och får godkänt. XANTHIS EUPHORIA stressade upp sig och felade efter 100m. Kändes annars bra och får ny chans på samma bana redan på tisdag igen. Kan nog vara med där framme då hoppas jag. Med på tisdag också treåriga stoet NOVA STARSIX i kvalet. ILLIOUNIST nu med hyfsat läge och rätt omgivning dessutom gynnad av bilstart. DIAZ är bara lugnt jobbad sen senast. Smygläge nu och fixar bra placering om det stämmer.
Och så några rader om starterna i torsdags i Örebro ; GODDESS AVENUE blev 7:a på bra tid. Öppnade kvickt och fick fin resa men hade inte det ”där extra” till slut. Får träna på ett par veckor nu. Treåriga ICEBREAKER D.S. uppträdde hetsigt och var ”tokpigg” i loppet och pullade bort alla krafter. Vi får ändra lite på utrustningen till nästa start. Fart och kapacitet finns!
Stallets fina ANDY PANDY ONE har inte synts till i tävlingssammanhang på ett tag. Valacken dras med lite skadebesvär. Målet är att få iordning på honom men det tar nog sin lilla tid och härnäst väntar veterinärkontroll av honom nu i veckan. // MLA 2021-06-06 //

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.