Veckosummering…

SÖNDAG  KVÄLL igen och dags för en liten ”krönika” och summering av veckan. I tisdags hade vi fyra hästar till Sundbyholm; NOVA STARSIX (bilden) blev den sista av våra fem treåringar att kvala in. Det välväxta stoet var inledningsvis lite spänd men rätade till sig och kändes då bra även om det fattas innan hon är aktuell för start. ILLOUNIST hamnade i trötta ryggar på slutrundan så det är bara glömma loppet. Kändes annars bra. DIAZ blev 8:a. Hon var skaplig i skymundan. XANTHIS EUPHORIA kom med två ”plumpar” i programraden men jag tycker ändå att hon förbättrar sig lite hela tiden. En andraplats på nya rekordet 15,5/2140m denna gång skvallrar om att formen håller i sig.
I veckan har vi även haft besök av veterinären som justerat lite på ANDY PANDY ONE, CONFIRMED och SAVONA.
Kommande vecka inga tävlingar för stallets del. Tre hästar är aktuella för Sundbyholmsresa och provlopp på lördag. Tvååriga TIMONA , STAND UP STARSIX samt LYSSUM (sto 6 år, rek 15,0 ak, 164.500:- ägare: Babette Invest AB,  Sollentuna) Den sistnämnde är ett nyförvärv och som vi haft några veckor.
En varm härlig sommarhelg har det varit. I går blev det mycket vatten dricka. Delvis pga lång kväll/natt i fredags hos grannen där äldsta sonen studentfirades. Trevligt folk, gott käk och dryck samt en (hel)del mygg…  //MLA 2021-06-13//

 

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.