Tårta, pepparkakor och träningar…

DSC_0872Fruset o lite halvtrist senaste dagarna. Vi har tränat i skogen mest och det har fungerat väl. Åren tickar på och den äldsta jäntan har blivit sju år så det kan bli lite tårta i helgen. Vi får väl se om det blir anledning till mer sånt nästa vecka då vi har lite starter. Vi har även hunnit med lite pepparkaksbak (bilden) i veckan. Om det var mest underhållande för småfolket eller vuxenfolket är svårbedömt men resultatet blev i alla fall hyfsat…
På söndag kan det bli lite träningar hemma sedan rullar ny vecka igång…


ESKILSTUNA
tisd, 16 dec kvällstrav

BALLETMEISTER (lopp 9): blev fast i comebacken. Gick sedan hyfsat i skymundan. Han har gått framåt med loppet och ser fortsatt bra ut. Distansen kan vara en fördel och från bra läge ser det ut som en bra chans. Han tävlar med samma balans som senast.
SOLVALLA ons 17 dec , kvällstrav
JAMESON LEE (monte kval)
ÖREBRO torsd 18 dec, lunchtrav
BAMBI FLASH (lopp 2): återkommer efter vila pga skador och förkylningar. Jag har siktat mot detta lopp men hon är ändå inte vässad nämnvärt utan behöver lopp i kroppen. Fint läge ger säkert en bra resa. Hoppas på skaplig placering. Hon tävlar med sulor och får ett halvstängt huvudlag denna gång.
LOOKING COOL (lopp 3): felade bort sig från start senast (står ej i programraden) och tappade allt. Kändes väl bara ”sådär” efteråt. Tränar i alla fall bra efteråt och bör ha gått framåt men behöver väl mer lopp efter lång frånvaro. Jagar en slant.
//MLA 2014-12-12//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.