För tung resa för Looking Cool…

Nej det blev inget besök på Stadt igår kväll. Det fick bli en kopp te, en nattmacka och några låtar med ´Mörbyligan` på Spotify här hemma istället. Det fanns ju faktiskt inte mycket att fira. Jag vet inte om Looking Cools kusk trodde att han hade Månprinsen AM mellan skalmarna eller om det var Gunnar Melander som körde i min dress. Svävningar i spåren blev för mycket och han blev seg på upploppet. Han får några veckors paus nu. Plus ges dock till Bambi Flash som jobbade på banan innan tävlingarna. 1.23,5/1600m och hon närmar sig debut. Sen ska vi nämna att det flöt upp lite ”MLA-anhängare” på travet denna småkalla lördagskväll och det blev en hel del travsurr..
 I veckan har även banjobb körts i tisdags på Mp, ZINGO BRICK 1.23/2140m samt WELLINGTON LEE 1.25/2140m. Båda knallade på bra i lite bekväm stil men det var nyttiga jobb och de kommer gå framåt med jobben.
 MEGA KING gick sitt första provlopp i torsdags. Han uppträdde skarpt men en 1.19-avslutning efter galopp gjorde mig inte alltför besviken. Han får nöta på. Även 2-åriga AHA har varit med till banan. Han var väldigt lat och sprang mest och tittade.
Inga starter kommande vecka. Mängder av träningsjobb väntar men även ett litet barnkalas !

dncmit1suujab8otrsem  SAM_4132

Looking Cool  ?                                                                        Månprinsen A.M  ?

//MLA 2014-05-11//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.