Lopp i kroppen för ”Guldhjälmen” !

På lunchtävlingarna är tempot snabbare mellan loppen. Det är något stallets medhjälpare fick erfara igår på Sundbyholm då vi hade startande hästar i tre lopp i följd. Göran L och Tommy ”Guldhjälmen” Stark fick verkligen göra skäl för fikat då de fick jobba för högtryck under press. Det avlöpte utan missöden. För ”Guldhjälmens” del kan hans smeknamn hänga löst. Efter vissa bravader nu i veckan kan det bli tal om ett byte. Till ”Rally-Kalle” exempelvis.
 Vi fick med oss tre placeringar hem igår. Bäst var BALLETMEISTER. Dennes 4:e plats kunde blivit bättre men vi hade lite positionshaveri sista halvvarvet. Hästen har styrka och kändes fräsch. Letar långlopp åt honom igen. LOOKING COOL blev 6:a. Vi fick en dålig start och hamnade långt bak. Jag var tvungen att avancera redan på sista långsidan och han blev trött till slut. KILS TITAN hamnade även han långt bak. Där hängde vi med till 8:e pengen . Han kommer ut igen redan på tisdagens lunchtrav i ett sprinterlopp.
  Här hemma har vi fortfarande bra underlag att träna på. Tvååringarna NIKLAS KLIPP, ANDY PANDY ONE, THEO GARLINE och U.BERGS SVANTE får pulsa på i snön och känns fina. PERLA DOC får träna på mer fastare underlag då hon åtgärdats i en has för en tid sedan.
SAM_4903
Tommy ”Guldhjälmen” Stark,  fick arbeta rejält för brödfödan igår (obs, bilden från ett betydligt mindre arbetsamt tillfälle) Det kan vara nyttig ibland.. vad är det man brukar säga.. -Går framåt med lopp i kroppen..
//MLA 2015-02-04//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.