Vi kämpar på….

Full fart i stallet, och vi kämpar på med körjobb och ridjobb. Hästarna knatar på. Två hästar fick resa till veterinären i torsdags.  JAMESON LEE har haft bekymmer med en kota efter sin comeback. Han behandlas för detta och jag hoppas att han kan komma tillbaka. ALLEGRO BRICK var också med. Han var lite svullen i halsen och har fått stå över ett pass.  
 Av hästar som tränats hemma i veckan kanske vi ska lyfta fram treåriga EN RICO lite. Hästen vilade länge pga en hovbensfraktur och fick sen bli valack. Nu tränar han på och känns fin. Det här är en käck liten häst som jag hoppas en en del på.
Vi startar tre hästar på Sundbyholm på tisdagens lunchtrav:
ESKILSTUNA tisd 3 feb, lunchtrav
LOOKING COOL (lopp 2): knep en 6:e plats senast utan att övertyga. Han känns iallafall fräsch efteråt och borde gått framåt. Han står byngligt till nu och jag får sikta på smyga med tiil pengar.
BALLETMEISTER (lopp 3): blev 2:a i tisdags. Jag trodde han skulle hålla undan efter fint lopp men fick ge sig sista stegen. Täta starter ett frågetecken men normalt går han framåt med loppet. Klarar långa distansen och spåret. Platsaktuell igen.
KILS TITAN (lopp 4): typiskt ”medhängare”. Brukar ta en peng och gör han det igen så blir jag nöjd. Har provat ”allt” med honom och det är ingen större skillnad. Knappast nåt för lirarna.

10956064_10204343856811476_157135094_n
Den gamle travnestorrn K G Holgersson skrev en hel bok om sitt travliv. Han gjorde det nere i Italien med en flaska hyfsat vin vid sin sida.
Den lilla blå/gula tränaren uppdaterar sin hemsida på fredagkvällen med dito och trevligt sällskap.. VinTips: St Anna Riesling.
//MLA 2015-01-30//

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.